úterý 21. srpna 2012

Hra začíná (pravidla nechápu)

Tak jo, rezervační smlouva podepsána. Majitelé, až moc hodní babča s dědou. Začíná se roztáčet ruleta zvaná vyřizování hypotéky (březen 2012). Ještě že máme tu "schopnou finanční poradkyni". Po všech útrapách s vyřizováním hypotéky, zjištěním, že krajní varianta financování je pro nás ta finančně nejvýhodnější a ukecání majitelů o stěhování na datum (červen 2012), kdy na účtu ještě neměli ani korunu, se jde na věc.

Když na něco neumíš čas, tak to nedělej

Víkend, na kdy bylo naplánované stěhování, byl vážně prima. V sobotu na 16. hodinu jsem odjel do Pardubic točit pivo a nalévat panáky Lence s Jirkou na svatbu (moc pěkná svatba), po půlnoci doma. Ráno v 7 vstát a  hurá na poslední zápas sezóny malé kopané v Hradci. Tam jsem zlanařil dva spoluhráče na stěhování a v 9 najíždějí dvě dodávky na stěhování (moji rodiče a Kuba). Za hodinu naloženo a vyráží se. 

Jiný kraj, jiný mrav

Na místě vše vyloženo, pomohl nám tam s tím i Martin od Dáši, což nám hodně píchlo, páč ty svině, který jsem zachránil od Hanky před rozštípáním, jsou sakra těžký. Naši odjeli, Kuba taky, my ještě na otočku do HK pro pejsky a Cecilku a pak už natrvalo. Píše se 24. června 2012
Stěhovací tým, zleva: taťka, mamina, já, Míša, Kubík a Martin od Dáši

Žádné komentáře:

Okomentovat