pátek 12. října 2012

Na severní frontě klid...

Příchodem Františka se jaksi celý běh domácnosti změnil. Né nějak zásadně, ale je to asi tak, jako kdyby jste měli hrát fotbal s tenisákem na ledě. Jde to, zvyknete, naučíte se to a nakonec v tom budete reprezentant, možná i kapitán týmu. Člen All Star týmu  na OH. To už je jen na Vás. Třeba skončíte v okresním přeboru. Ale já, JÁ ten postup vykopu.
Hipík koupe Franze I.
Jak z toho všeho vyplývá, z rekonstrukce chalupy pomalu sešlo. Né tedy úplně, ale akorát se o potřebných pracích mluví, sepisují se úkolníčky, kreslí se plány... no co však ono se to bude hodit.
Koťátka se mají k světu a pomalu rozlepují očka...
Takže aktuální plán dne je: taťka ráno odjede do práce, odpoledne se vrátí, vyrazí s psíky na procházku (když Franz  nedá mamce moc zabrat, tak mamka vyrazí s námi), vrátíme se se západem slunce, já zatopím v kamnech, vykoupu Franze (to už je tma jak v prdeli) a je Vám jasné, co se dá dělat. Maximálně akorát tak plánovat.

Bíba skokojíc přežvykuje klacek...
Ale co. Je přece víkend. Dva dny volna. Skoro 12 hodin světla. To se udělá práce. Jenže to by jste museli být bezdětní a hlavně né čerství rodiče malého cvrčka. To když se udělá teď na podzim jen trochu hezky, tak popadnete kočár a mámo, jde se na procházku. Když on Franz v tom kočáru tak krásně usíná a je to bez námahy...
Obhlídka novostaveb roubených chalup...

Žádné komentáře:

Okomentovat